30/12/2015

IT Gilde

Sinds 2014 zijn al onze Unix consultants lid van het ITGilde. Wij zijn hierdoor onderdeel van een hecht netwerk van Unix en Linux experts, die elkaar onderling hulp bieden. Daarom kunnen wij vertrouwen op de kennis en kunde van meer dan zestig professionals!

 

Wat is het ITGilde?

ITGilde_LOGO_SmallITGilde biedt toegevoegde Linux en Unix waarde voor opdrachtgevers en ITGilde leden. Onze kernwaarden zijn ”Transparant, lange termijn, persoonlijk contact, kwaliteit en no-nonsense

 

ITGilde biedt organisaties met uitdagingen op het gebied van Unix/Linux expertise in de vorm van:

  • Consultancy: Advies op het gebied van Unix/Linux
  • Capaciteit: Gecertificeerde zeer ervaren professionals
  • Opleiding en training: Kwalitatief zeer hoogwaardige opleidingsprogramma’s

Heeft u als organisatie Unix/Linux Expertise nodig, dan biedt ITGilde één loket voor het vinden van  de meest geschikte Unix/Linux professionals. ITGilde beschikt over de  deskundigheid in het selecteren van de juiste professionals voor de uitdaging die speelt bij u als Unix/Linux gebruiker. Een ITGilde professional beschikt naast zijn/haar eigen kennis ook over die van zijn 50 ITGilde leden!

Richting senior Unix/Linux specialisten: Doel van de ITGilde Coöperatie is het onderling op kwaliteit selecteren & professioneel bundelen van ITGilde leden, om elkaar vervolgens vanuit deze vertrouwde omgeving te bemiddelen naar interessante vervolgopdrachten.

ITGilde Coöperatie U.A. is een coöperatieve vereniging waarbij de ITGilde leden direct zelf lid zijn (als natuurlijke personen).  Het product van de coöperatie is een actief Centrum voor professionele doorontwikkeling, en inzet op opdrachten die hierbij passen.

“SAMEN STERKER, BETER EN SLIMMER!”