Bouw je eigen Puppet module

Thomas is door onze technology partner Fox Technologies ingehuurd voor een R&D project, voor de ontwikkeling van een Puppet module voor BoKS. Puppet is een gerenommeerde oplossing voor automatisch configuratiebeheer en BoKS is FoxT’s RBAC-security platform (lees hier onze white paper).

De afgelopen maanden heeft Thomas bijna zeventig uur gestoken in het ontwikkelen en bouwen van een PoC Puppet module die een zeer complete feature-set biedt voor het beheer van BoKS client-systemen. De module is hier beschikbaar op de Forge. Daar naast heeft hij een uitgebreide white paper geschreven over het proces, van ontwerp tot uiteindelijke versie 0.4.3.

Building the BoKS Puppet module.pdf

Binnenkort volgt er ook een presentatie bij de ITGilde Tech Talks!

Geef een reactie